Увага!!! Під час російської військової агресії на території України, деякі стандартні умови / строки / тарифи, можуть бути змінені. Будь ласка, перед оплатою замовлення отримайте у менеджера ТМ Dream Board актуальну інформацію по умовам доставки та іншим.

Terms and conditions / Refund policy / Правила и условия / Политика возврата

Доставка / оплата / повернення / умови / оферта  – ™Dream Board

Способи оплати

По Україні:

Оплата зараз:

 – прямий банківський перевод 

 – карта Monobank (ключ-карта ФОП)

 – картками Visa та MasterCard – WayForPay

Оплата при отриманні:

 – готівкою кур’єру

 – накладений платіж Новою Поштою*

 – накладений платіж Укрпошта**

*якщо оплата замовлення здійснюється грошовим переказом компанії “Нова Пошта” – комісія “Нова Пошта” становить 2% від вартості замовлення та 20 гривень за послугу переказу. Вартість кур’єрської доставки “Нова Пошта” до дверей узгоджується окремо. Умови можуть бути змінені виконавцем послуги – “Нова пошта”. 

**доставка з післяплатою Укрпошта: оплачуйте товар при отриманні посилки, комісія — 1% від суми післяплати (мін. 10 грн). Умови можуть бути змінені виконавцем послуги – “Укрпошта”. 

Оплата з-за кордону: 

 – валютний платіж з-за кордону (SWIFT/SEPA/Payoneer, $/€) 

 – картками Visa та MasterCard – WayForPay

Доставка 

Компанія / ™ Dream Board пропонує швидкі та зручні способи доставки по оптимальним тарифам перевізників в Україні та за кордон, а також умови  доставки за наш рахунок.

 Доставка по Україні: 

  • Служба доставки: Нова Пошта (до відділення / “до дверей”); 
  • Служба доставки: Укрпошта; 
  • Кур’єром компанії по Києву; 
  • Самовивіз (Головне меню – Магазин – Оффлайн).

Міжнародна доставка:

  • Служба доставки: Укрпошта;
  • Можлива відправка іншими службами доставки – по домовленості. 

Усі відділення служб доставки ви можете знайти на їх офіційних сайтах

“Укрпошта” – https://www.ukrposhta.ua/ua

“Нова пошта” – https://novaposhta.ua/ 

Міжнародна доставка “Укрпошта”, пересилає відправлення у США, Європу та більшість країн світу. Наземна й авіадоставка у понад 230 країн і територій. Посилання на повний перелік країн та територій ви можете знайти на офіційному сайті “Укрпошта” в розділі “Доставка за межі України” https://www.ukrposhta. ua/ua/mizhnarodni-vidpravlennia у тому ж розділі ви зможете знайти Тарифи на міжнародні відправлення.

Вартість доставки по Україні та світу сплачується окремо при отриманні згідно тарифів перевізника чи вартості доставки кур’єром компанії, якщо інше не передбачено домовленностями та умовами придбання. 

При замовленні двох і більше досок Dream Board будь якого розміру (S, M, L) або комплектів S+M та S+M+L доставка по Україні на відділення служби доставки Укрпошта та Нова пошта – безкоштовна. 

Перед доставкою менеджер ™ Dream Board повідомить вартість доставки, якщо вартість відбувається за рахунок Замовника.

Замовлення, оформлене та підтверджене/оплачене, в залежності від умов доставки, до 12.00 у робочий день, зазвичай відправляється у той же день. 

Доставка до пункту видачі:

  • “Укрпошта”: зазвичай доставка триває 1-3 дні, в рідких випадках до 6 днів, в залежності від пункту призначення, та вибраного варіанту доставки. Вартість доставки розраховується відповідно до тарифів сервісу доставки. При отриманні замовлення при собі необхідно мати паспорт або водійське посвідчення. Передоплачений товар може отримати тільки та людина, на яку оформлена доставка.
  • “Нова пошта”: зазвичай доставка триває 1 день, в рідких випадках до 3 днів, в залежності від пункту призначення. 

Ми забезпечуємо швидку доставку товарів по всій країні та за кордон. Відправлення відбувається щодня в будні дні.

Повернення та обмін

Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів» покупець має право обміняти товар на аналогічний, або повернути його протягом 14 днів, якщо куплений товар не підійшов, і якщо збережено товарний вигляд, ярлики і розрахунковий документ, виданий продавцем разом із товаром. Для повернення товару:

Умови повернення/обміну товару

  1. Обмін/повернення здійснюється тільки для предметів належної якості, якщо предмет має товарний вигляд, не був у використанні, не пошкоджений, збережена комплектація та чек/документ підтвержуючий покупку. Тому при отриманні товару обов’язково перевіряйте цілість пакування, комплектацію, відсутність ушкоджень та документи в присутності співробітника служби доставки або в момент покупки в шоурумі. Якщо при огляді виявлено ушкодження або відсутність предметів комплектації, ви маєте право не оплачувати товар та відмовитись від отримання.
  2. Якщо товар був використаний, претензії про невідповідність якості не приймаються. В такому випадку товар не підлягає поверненню або обміну. Згідно постанови Кабінету Міністрів України “Про реалізацію окремих положень Закону України “Про захист прав споживачів” від 19.03.1994 року № 172.
  1. Обміну/поверненню не підлягають подарункові сертифікати;
  2. Термін обміну/повернення товарів належної якості становить 14 днів з моменту отримання. Виняток становлять товари, які не підлягають поверненню за Законом, їх перелік ви можете переглянути постанову Кабінету Міністрів України “Про реалізацію окремих положень Закону України “Про захист прав споживачів” від 19.03.1994 року № 172. (https://zakon. rada.gov.ua/laws/show/172-94-%D0%BF#Text)

Як повернути товар

  1. Переконайтесь, що товар відповідає “Умовам повернення/обміну товару”.
  2. Зверніться до менеджеру ™ Dream Board любим зручним способом (розділ Контакти) або в шоурумі Дрим Борд та повідомте, що хочете повернути товар.
  3. Відправте товар на адресу (відділення Служби доставки), яку повідомить вам менеджер компанії, або самостійно привезіть товар, за попередньою домовленістю з менеджером, до Шоуруму в робочі години (див. Контакти) враховуючи свята та винятки, коли компанія не працює з будь яких об’єктивних причин. 
  4. Якщо товар не підійшов, але його якість та комплектація відповідають заявленим, вартість послуг за відправку/повернення оплачується самостійно відправником, згідно тарифів перевізника. Якщо в товарі знайдено брак – доставка за наш рахунок. Просимо продукцію спаковувати відповідно до того, як вона надійшла до вас. Це є обов’язкова умова повернення грошових коштів.
  5. Після відправлення повернення, зв’яжіться з менеджером за телефоном або в чаті для узгодження “Умов повернення грошових коштів”. 

Умови повернення грошових коштів

  1. Після повернення товару, та підтвердження правомірності та відповідності “Умовам повернення/обміну товару”, отримайте від менеджера підтвердження наміру та терміни повернення коштів. 

  2. Якщо оплата здійснювалась накладеним платежем, а повернення здійснюється службою “Нова Пошта”, кошти будуть повернені накладеним платежем (відправка за рахунок отримувача).
  3. Якщо оплата за товар здійснювалась по реквізитам, банківською карткою на сайті, або переказом на ключ-карту Монобанк, кошти будуть повернені протягом 2-5 банківських днів (в залежності від роботи банка) з моменту повернення товару.

Усі контактні дані ви можете знайти в розділі Контакти

Контактна інформація:

™ Dream Board 

ФОП Шумяков Андрій Леонідович

ІПН 3001613836

Юр.адреса:  02183, м.Київ, проспект Романа Шухевича, 30, 298

e-mail: shumyakov.andriy@gmail.com

tel.: +38 067 504 12 05