ФУНКЦІЯ
TEAM BUILDING

TEAM BUILDING.

Чи є у вас в офісі місце, подивившись куди ти відчуваєш радість, натхнення, задоволення, позитивні емоції і мотивацію на нові досягнення. Кожному важливо відчувати, що він саме тут не даремно, ми тут не даремно.

Чому це важливо?

Тимбілдинг, командотвореня, емоційній інтелект, щастя на роботі, щастя, як мотиватор, лидер-коучі, директора по щастю, місія, цінності, соціальна відповідальність, стратегічні сесії, велика амбіційна ціль, усвідомленість і відповідальність, сьогодні це не нові тренди, а сучасна вимога до компаній націлених на максимальні результати та бажаючих мати кращих фахівців. Нові часи, нове покоління, нові вимоги до компаній, потребують новий рівень керівників та підходів до роботи з персоналом. А персонал не дивлячись на розвиток технологій залишається ключовим фактором успіху. І як писав Джим Коллінз, в книзі “Від гарного до великого” (Good to Great / От хорошего к великому): зберіть команду і потім можете вирішувати чим зайнятись. Сучасному спеціалісту вже мало заробітної плати та зручного місця роботи він хоче більшого, та компанії що хочуть отримати кращих фахівців, мають відповідати сучасним вимогам:

МІСІЯ 

ЦІННОСТІ

ВЕЛИКА АМБІЦІЙНА ЦІЛЬ

СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

На практиці, дружна та ефективна команда однодумців в офісі і дома, таємна мрія кожної людини, що вимагає постійної роботи та підвищення рівня комунікації та емоційного інтелекту, кожного члена команди та особливо сучасних лідерів.  Коучингові підходи допомагають побудувати бажані відносини, як між керівниками та підлеглими, так і в усьому колективі, формуючи взаємозалежні та підтримуючі відносини, що приводять компанії до кращих результатів. 

Сучасні дослідження щастя в діяльності, довели його прямий вплив на результати компаній. Чим люди в компанії щасливіші, тим краще результати компанії. 

Як Dream Board допомагає в роботі з персоналом?

Тимбілдинг, важливий елемент розвитку сучасної компанії, тому усім відомі класичні елементи team building.  Dream Board, пропонує сучасний різновид тімбілдінгу, а точніше його емоційний, інформаційний, мотивуючий інструментарій. Класична задача, яку вирішує тимбілдинг, це підвищення ефективності персоналу, командна робота, емоційний зв’язок. Існують професійні підходи до тимбілдингу, експерти та компанії пропонують різноманітні заходи та формати, Dream Board допомагає робити team building в компанії кожного дня. Фото зі свят, вітання іменинників, кращі результати, мотивуючі написи, та ВАЦ (велика амбіційна ціль), кожного дня буду надихати твою команду на нові звершення.

Dream Board 

командні емоції

+

інформування

 +

місія і цінності

+

велика амбіційна ціль

=

тимбілдинг

кожного дня 

Dream Board в сучасному офісі, це емоції,  натхнення, взаємозв’язок, місія, цілі, візуалізація, інформація, корисні звички, можливість відзначити найкращих, все те що може наповнити твій офіс, енергією та результатами, а ще Dream Board класний корпоративний подарунок, що підкреслить ваші амбітні наміри на співпрацю. З Dream Board ти зможешь створити унікальний простір не тільки по інтер’єру, а і по тимбілдинг складовій.

Dream Board – твій офіс надихає

ТЕ, ЩО МОЖЕ ОБ'ЄДНАТИ

Матеріали по темі: