ФУНКЦІЇ DREAM BOARD

Dream Board – багатофункціональна дошка для тебе, дому, офісу, HORECA, Coworking & Hub, навчальних закладів, дитячих кімнат та незвичайних подарунків. 

візуалізація

Сучасні теорії по різному використовують її на практиці, фактом залишається те, що візуалізація один з важливих елементів досягнення бажаних результатів та цілей. Для чого візуалізація?

TEAM Building

Чи є у вас в офісі місце, подивившись куди ти відчуваєш радість, натхнення, задоволення, позитивні емоції і мотивацію на нові досягнення. Кожному важливо відчувати, що він саме тут не даремно, ми тут не даремно. Чому це важливо?

обмін емоціями

Сучасний обмін емоціями, став електронним, настільки, що написати “я тебе люблю” крейдовим олівцем, на фізичному носії, стало екзотикою.

Чому обмін емоціями дома, в офісі, в вашому закладі, настільки важливий?

планування

Усі бажання та мрії зазвичай залишаються лише фантазіями без чіткої постановки цілей, плану та дій. Як ставити цілі та досягати мети? 

інформаційна

Якою повинна бути інформація, щоб її запам’ятали і вона виконала свою функцію на 100%. Як ділитись інформацією з близкими, коллегами, клієнтами, так щоб вона потрапила у голову і сердце?

корисні звички

Читання, фізичні вправи, харчування, режим сну, ефективність на роботі, радіти життю, усі регулярні дії стають звичками, які це дії обираєш ти.

Усі звички, можуть стати твоїми та змінити твоє життя. 

Чи хочеш ти подивитися на звички ширше?

мотивація

Візуалізація, мрії, цілі, планування, позитивне підкріплення, результати, підтримка оточення, зовнішній вплив та обставини, у кожного свій коктейль зовнішньої та внутрішньої мотивації. Чи це все, що треба знати про мотивацію?

дитячий помічник

Розвиток, розваги, навчання, виховання, розпорядок дня, творчість, справжність бажань, досягнення, емоційний зв’язок, навички постановки цілей та їх досягнення. Які інструменті і що може допомогти?

розважальна

Які вони, сучасні розваги, дитини та дорослих людей? Телефон, планшет, TiKTok, Instagram … Чи є в нас альтернатива і навіщо вона потрібна?

Dream Board - твій унікальний інструмент

Функції відображають сучасні тенденції в ефективному розвитку особистості, team building в командах, комунікації з клієнтами та сімейних відносинах