Що таке дошка візуалізації Dream Board?

™ DREAM BOARD УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК

Дошка візуалізаціїї DREAM BOARD

Дошка Dream Board для візуалізації бажань, мрій, цілей, досягнень, планів, емоцій, корисної інформації і почуттів

Dream Board - комбіновані дошки
в 3 розмірах (S, M, L)

Dream Board – багатофункціональна дошка для тебе, дому, офісу, HORECA, Coworking & Hub, навчальних закладів, дитячих кімнат та незвичайних подарунків. 

DREAM BOARD
поверхні дошки:

РОЗМІРИ ДОШОК
в наявності

МІСЦЯ РОЗМІЩЕННЯ ДОШОК ВІЗУАЛІЗАЦІЇ:

S + M

L

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
ДОРОСЛИМ ТА ДІТЯМ
БЕЗПЕКА
ЯКІСТЬ
UA

Дрім Борд, якісний продукт ручної роботи. Більшість технологічних процесів: склейка матеріалів і плівок, обробка корки та шліфування матеріалів відбувається вручну, тому кожна дошка Дрім Борд унікальна, та має свої особливості, що робить її унікальною не тільки по функціоналу, але і по суті.

При виробництві використовуються максимально якісні, безпечні, сертифіковані компоненти, такі що зазвичай використовуються в виробництві товарів для дітей, школярів і мають всі відповідні дозволи, а виробники матеріалів мають статуси екологічно чистого виробництва.

дошка комбінована коркова крейдова і магнітна з крейдовим олівцем

Комбінована дошка
Dream Board:

коркова дошка

крейдова дошка

магнітна дошка

Якість комплектуючих забезпечує, як безпеку для користувачів, так і більш тривалий та комфортний строк використання дошки Дрім Борд. Так коркова дошка, китайських виробників, зазвичай використовують технічну пробку 3 мм, на відміну від них коркова дошка Dream Board виготовлена з якісної португальської корки 6 мм. Це дає переваги в використанні коркової дошки, велику зносостійкість, так і більш естетичний вигляд коркової дошки Dream Board.

При виготовленні дошки Dream Board (Дрім Борд), використовуються, якісні матеріали та перевага віддається, складникам українського виробництва, навіть якщо є  дешевші іноземні аналоги. Підтримка вітчизняного виробника, як і соціальна відповідальність є складовою філософії бренду Dream Board.

Дивлячись на багатофункціональність Дрім Борд, ти розумієш, що для кожної людини може бути свій сценарій використання.

Для когось це зручний записник в зручному місці, щоб нагадати про справи, які потрібно зробити. Ти можеш записати їх спеціальним крейдовим олівцем на поверхні, чи на папері та зафіксувати в зручний спосіб. Дошка Дрим Борд робить  майже неможливим игнорування твоїх бажань та прохань, оскільки вони кожного дня перед очима, а адресат твоїх повідомлень знає що і де написано, та що це для тебе важливо.

Для когось Дрім Борд елемент дизайну, що додасть функціональності та зробить простір особливим. Корка додає еко стилю та підкреслює оригінальність наповнення інтер’єру, додасть емоцій та кольорів.

“Як ще ми можемо використовувати Dream Board?” 

де розмістити дошку візуалізації дрім борд

Багатофункціональна дошка
Дрім Борд:

дошка візуалізації

карта бажань

мудборд

дошка емоцій

інформаційна дошка

Місця розміщення
Dream Board:

вертикальна поверхня

горизонтальна поверхня

металева поверхня

магнітна поверхня

холодильник

зручне для вас місце

Дошка візуалізації бажань Dream Board:

Дошка для візуалізації бажань є одним з основних сучасних елементів досягнення бажаного в житті, впевнена команда Dream Board. Чому мати дошку візуалізації бажань так важливо і яка вона має бути?

Відповідь на питання навіщо мати дошку візуалізації бажань, дуже проста: дошка візуалізації бажань = ваші цілі, ваші цілі = ви керуєте своїм життям, бо як відомо, як що ти не управляєш своїми цілями, то це робить хтось інший. 

А тепер детальніше про те навіщо дошка візуалізації.

Один з основних елементів досягнення цілей, це їх візуалізація у голові. Це коли ти уявляєш той ідеальний образ майбутнього, що ти хочеш досягти. Ця техніка дозволяє тобі в думках, фактично моделювати своє життя уявляючи все до дрібниць: де ти живеш, як ти живеш, з ким спілкуєшся, де і як працюєш, як виглядає твій будинок чи то квартира, образ ідеального партнера. Хтось може сказати, що це дурниця, але якщо відповісти на питання, що це дає, то значення цих дій просто вражають. Так що ж дає візуалізація бажань на практиці:

  • читке бачення життя своєї мрії, яке життя ви бажаєте, а головне яким ви не хочете щоб воно було. таке розуміння є основою для формування внутрішньої мотивації. При цьому така візуалізація стосується не тільки матеріальних аспектів, а і фізичних. Тобто ви також уявляєте себе, як ви виглядаєте, відчуваєте себе, яку фізичну форму маєте;
  • візуалізація дає можливість відчути/пережити досягнення бажаного, що дозволяє сформувати саме ваші бажання, що є найголовнішою умовою істинності цілей;
  • можливість сформувати конкретні цілі: марка автомобіля, країна яку хочеш відвідати, будинок мрії, навіть до уяви майбутньої компанії;
  • використання конкретних образів у вигляді фото чи прописаних цілей, дозволяють легше візуалізувати/відчути емоції досягнення, що дозволить коректувати цілі, що є абсолютно нормальним,
  • фізична візуалізація бажань виконує мотивуючу і контрольну функцію, нагадуючи тобі кожного дня про твої цілі і допомагає фіксувати проміжні досягнення, що дає енергію рухатися далі;
  • дозволяє легше запускати свідомі і підсвідомі процеси візуалізації, що допомагають знайти шляхи досягнення цілей і вказати на вірні рішення при умові достатності інформації на підсвідомому рівні;
  • формувати практичний план дій. при цьому ти можеш рухатися і як до цілі, так і від неї, проходячи начебто шлях назад.
  • чітка візуалізація себе майбутнього, дозволяє краще зробити самоідентифікацію. Наприклад я здорова людина, чи успішна людина, що дозволяє встановити правила поведінки та самовідчуття, що прискорює досягнення цілей.
  • візуалізація бажань розвиває креативність і також впливає на відчуття щастя, оскільки коли ти знаєш свої цілі і йдеш до них, а це і сенс життя, а при їх досягненні ти відчуваєш ще більше щастя;

Якщо підсумувати все сказане, то візуалізація бажань, це не тільки розуміння чого ти насправді хочеш, а і найкраща передумова взяття під контроль свого життя, більш свідоме і відповідальне відношення до нього. Що фактично перетворюється на шлях саморозвитку і дій, а це запорука не тільки результатів і здійснення мрій, а й щастя – Dream Life. 

Крейдова дошка
Dream Board:

Ми всі пам’ятаємо дитинство і з якою радістю ми малювали крейдою на асфальті, та навіть спогади про крейду біля шкільної дошки вже викликають щасливі емоції, а ніж страх отримати двійку. В залежності від того як ви плануєте використовувати крейдову дошку, ви можете використовувати кольорову крейду для малювання, а якщо потрібно написати більш чіткий текст, краще використовувати крейдовий олівець, який йде в комплекті до кожної крейдової дошки Дрим Борд. Для зручності в комплекті також є спеціальна губка, завдяки магніту вона зручно тримається на крейдово магнітній порверхні. Комбінація крейдової і одночасно магнітної поверхні розширює можливості використання крейдово-магнітної дошки Dream Board. Зручним є також те, що крейдова дошка доповнена корковою поверхнею, що відкриває перед користувачем додаткові можливості. 

Мудборд
Dream Board

Ще одна назва, якою можна назвати дошку, оскільки на ньому дуже легко закріпити фото, а також у вашого мудборду будуть додаткові можливості, наприклад написати комментарі. Ви завжди зможете зробити мудборд самостійно, але для більш ефективного використання простору, мудборд Дрім Борд може бути зручніше, оскільки буде мати додаткові функції. Як ще можна зробити незвичайний мудборд самостійно з використанням Dream Board S і M розміра. В комплекті Дрим Борд S і M розмірів є спеціальне кріплення для розміщення на стіні, інший варіант ви можете використати магнітну фарбу, та закріпивши два Дрім Борд на зручній відстані. За допомогою фіксації в корковій поверхні зручних для цього аксесуарів, ви зможете між бордами натягнути мотузку та закріпити на ній фото вашого мудборд.

Карта бажань
Dream Board

Яка повинна бути карта бажань і як зробити карту бажань самостійно, вирішувати тільки тобі. Дрим Борд, легко використовувати, як карту бажань, так як він легко дозволяє закріпити необхідні фото, паперові записки, написати свої думки. Ресурси Dream Board, також будуть розповідати не тільки, як зробити карту бажань, а і як допомогти бажання втілити в життя. Адже без дій всі бажання це просто фантазії, а для їх здійснення всі свої бажання потрібно перетворити на мрії, мрії на цілі, цілі в плани, а плани почати втілювати в життя. Карта бажань Dream Board, може стати найбільш дієвою в вашому житті, оскільки екосистема Дрим Борд буде допомагати вам на шляху до ваших мрій.

Багатофункціональність Dream Board створює нескінченні сценарії його використання і нам дуже цікаво дізнатися, як будеш використовувати Dream Board саме ти. Напиши свою історію використання і надійшли фото та прийми участь у розіграші цінних подарунків від ТМ Dream Board 

Dream Board – візуалізація, така як ти хочеш.

ТВОЇ МРІЇ, ТВОЄ ЖИТТЯ

Dream Board - твій інструмент і помічник